Описание
Гельминтологиялык аппарат «Гастрос»
Максат
Жасалма ашказан ширесинде сиңирүү жолу менен Trichinella личинкаларын бөлүп алуу үчүн иштелип чыккан. Аппарат ветеринария кафедрасы тарабынан бекитилген трихинозду изилдөө методологиясын ишке ашырат.
Иш өзгөчөлүктөрү:
Бир гана сиңирүү ыкмасы бекондун, чочконун майынын, тоңдурулган жана кашаланган эттин үлгүлөрүн топтук анализдөөгө мүмкүндүк берет.
микропроцессордук башкаруу;
режимдердин үн жана жарык көрсөткүчтөрү;
Реагенттерди минималдаштыруу;
- дат баспас болоттон жасалган иштөө жөндөмдүүлүгү;
- режимге чыгуунун аз убакыты;
процедуранын аягына чейин калган убакытты көрсөтүү;
- операторго «кеңештери» менен иштөөнүн интерактивдүү режими;
Ар биринин салмагы 5 г болгон 10 үлгүгө чейин изилдөө мүмкүнчүлүгү.
Негизги техникалык мүнөздөмөлөрү
Берүү чыңалуусу, V 220
Жумушчу камеранын көлөмү, л 1
Топтук үлгүнүн массасы, г 50гө чейин
Бир изилдөө убактысы, мин 45
Габариттик өлчөмдөрү, мм 405x212x164
Салмагы, кг 5,5