Описание
KOCP лабораториялык нан бышыруучу жабдуулардын комплекти
Нан лабораториялык жабдуулардын комплекти өндүрүштүк лабораторияларда, нан бышыруучу ишканаларда, тегирмендерде, Мамлекеттик дан инспекциясынын бөлүмдөрүндө технологиялык процесстерди иштеп чыгуу жана нан азыктары үчүн ундун сапатына контролдук талдоо жүргүзүү учурунда нан азыктарын сынап бышыруу үчүн арналган. Комплект проза жана бышыруучу шкафтарды камтыйт.
Артыкчылыктары:
— белгиленген температураны автоматтык түрдө жөнгө салуу жана кармап туруу;
— белгиленген убакыт аралыгын автоматтык түрдө артка эсептөө;
— учурдагы жана белгиленген параметрлердин санариптик көрсөткүчү (температура жана убакыт);
— камеранын көлөмү боюнча температуранын бирдей бөлүштүрүлүшү;
— электр энергиясы күйгүзүлгөндө киргизилген маалыматты сактоо;
— автономдуу буу нымдаштыруу системасы.
Артыкчылыктары:
— жогорку ишенимдүүлүк;
— заманбап дизайн;
— аз энергия керектөө;
— микропроцессордук башкаруу;
— эшиктерди ачпастан процессти визуалдык башкаруу. |
Техникалык шарттар
Параметр аты |
текшерүүчү |
бышыруучу шкаф |
Бир жолу жүктөп алуу |
1 нан камыр
кесим 2 калай нан камыр кесим |
Жөнгө салынуучу температура диапазону |
t env. чөйрөлөр +5тен 60ка чейин |
50дөн 300гө чейин |
Камеранын көлөмүндөгү температуранын максималдуу четтөөсү, °С |
±1 |
±5 |
Жылытуу убактысы, мин |
15 (текшерүү температурасына чейин) |
15 ( бышыруу температурасына чейин) |
Нымдаштыруу ыкмасы |
суу багы |
буу генератору |
Иштөө режимдерин орнотуу |
башкаруу панелинен |
башкаруу панелинен |
Иштин технологиялык режимдери жөнүндө башкаруу пультунан маалымат алуу |
визуалдык маалымат |
визуалдык маалымат, үн сигнализациясы |
Кайра иреттелген текчелер, даана, кем эмес |
2 |
2 |
Берүү чыңалуусу, В |
220 |
220 |
жыштык Hz |
50 |
50 |
Орнотулган кубаттуулук, кВт, ашык эмес |
0.9 |
3.5 |
Жумушчу камеранын өлчөмдөрү, мм., кем эмес:
туурасы
бийиктиги
тереңдик |
520
400
360 |
520
400
360 |
Габариттик өлчөмдөрү, мм, ашык эмес:
туурасы
бийиктиги
тереңдик |
830
616
610 |
830
600
650 |
Салмагы, кг, ашык эмес |
60 |
65 |
|