Описание
Тегирмен лабораториясы ЛМТс-1М
Тегирмен буудайдын, кара буудайдын жана башка айыл чарба өсүмдүктөрүнүн дандарын берилген өлчөмдөгү нымдуулугу 20%ке чейин майдалоо үчүн, глютендин сапатын, «саны азайышын» жана башка сапаттык көрсөткүчтөрдү аныктоо үчүн үлгүлөрдү даярдоодо зарыл.
Ошондой эле дан кабыл алуучу, ун тартуучу ишканалардын лабораторияларында, айыл чарба системасында, асыл тукум жана илим-изилдее уюмдарында пайдаланууга болот.
Иштөө принциби иштетилген материалга борбордон тепкич ылдамдатуу берүүгө негизделген, мында ал орой (абразивдүү) бетке басылып, туруктуу бөлүкчөлөрдүн өлчөмүнө чейин майдаланат. Алынган тамак калибрлөөчү электен өтүп, циклонго кирет, ал жерден аба фильтр аркылуу атмосферага чыгарылат, ал эми тамак кабыл алуучу стаканга куюлат.
Тегирмен тешигинин диаметри 0,8, 0,9 жана 1,0 мм болгон калибрлөөчү электер менен жабдылган.
Техникалык шарттар
Продукциянын салмагы, г | 10..40 |
Максималдуу майдалоо ылдамдыгы, г/с | 3 |
Майдаланган дандардын максималдуу өлчөмү, мм | 7 |
Жумушчу суюктуктун (суунун) көлөмү, л | 1 |
Тор тешигинин диаметри, мм | 1.0; 0.8 |
Үзгүлтүксүз иштөөнүн узактыгы, мин | 20 |
Жумушчу органдын айлануу жыштыгы, об/мин | 10000 |
Орнотулган кубаттуулук, В | 300 |
Өлчөмдөрү, мм | 235x235x450 |
Салмагы, кг ашык эмес | 5.5 |